Upptäck Valencia: En Kulturell Oas i Spanien


Boka resa till Spanien – Kultur, Mat och Valencia

Upptäck Spanska Kulturen i Valencia

Vill du uppleva en mix av gammalt och nytt, kultur och modernitet? Då är Valencia i Spanien ett perfekt resmål för dig. Från historiska byggnader till konstscener och fantastiska festivaler, Valencia har något för alla.

Besök Kulturella Landmärken

Valencia är hem för många imponerande byggnader och platser som berättar om stadens rika historia. Besök Ciudad de las Artes y las Ciencias, en modern arkitektonisk komplex som rymmer vetenskapsmuseum, akvarium och operahus. För de som är intresserade av historia, missa inte Valencia-katedralen och Torres de Quart, gamla försvarsverk.

Njut av Den Läckra Maten

Spaniens matkultur är känd över hela världen, och Valencia är inget undantag. Prova den berömda paellan, en risrätt med ursprung i Valencia, eller besök Mercado Central för att smaka på färska råvaror och lokala delikatesser. Missa inte heller churros med choklad till frukost eller en traditionell horchata på eftermiddagen.

Utforska Charmiga Valencia

Valencia är en stad full av charmiga kvarter och pittoreska gator. Ta en promenad genom Barrio del Carmen, det historiska kvarteret, eller besök La Lonja de la Seda, en medeltida handelsbörs. Gör en paus i en av de mysiga kaféerna och njut av stadens atmosfär.

Aktiviteter för Alla

  • Strandliv på La Malvarrosa
  • Cykla i Turiafloden Park
  • Besök Oceanografic, Europas största akvarium

Planera din Resa

Med ett brett utbud av kulturella sevärdheter, läcker mat och vacker arkitektur är Valencia en destination som har något att erbjuda alla resenärer. Boka din resa idag och upptäck allt som denna fantastiska stad har att erbjuda!